ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ

Αναλύστε μας το πρόβλημα σας

Θα σας δώσουμε τη λύση που χρειάζεστε μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία μας

ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Τέλειωσε την Νομική Σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών, το 1969. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο της Βοστόνης των Ηνωμένων Πολιτειών, 1969-1971 με εξειδίκευση στο Εμπορικό και Ναυτικό Δίκαιο. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, από το 1971. Εχει χειριστεί με επιτυχία μεγάλες ποινικές υποθέσεις έχοντας αποκτήσει τεράστια αναγνώριση στον δικαστικό και δικηγορικό χώρο.
Γεννήθηκα στο Μαρούσι Αττικής και αποφοίτησα από το Κλασικό Λύκειο Αναβρύτων. Το πέρας των μαθητικών μου χρόνων ακολούθησε η εγγραφή μου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Λονδίνου Γκρίνουιτς (University of Greenwich). Ακολούθως, συνέχισα τις νομικές σπουδές μου και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, αποφοιτώντας με «Άριστα» από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Γουεστμίνστερ (University of Westminster), αποκτώντας ειδίκευση στον τομέα του Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου (LLM in International Commercial Law). Επέστρεψα στην Αθήνα, όπου αναγνώρισα το πτυχίο στην Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιλέγοντας συνειδητά εδώ και μία δεκαετία τη μάχιμη δικηγορία ως τρόπο ζωής και εργασίας και εργαζόμενη ως συνεργάτης του δικηγορικού γραφείου «Θεόδωρος Φραγκάκης & Συνεργάτες», έχω χειριστεί σειρά υποθέσεων αστικού και ποινικού δικαίου καθώς επίσης και αρκετές υποθέσεις στρατιωτικού δικαίου. Έχω δραστηριοποιηθεί πλαισιωμένη και από άλλους εκλεκτούς συναδέλφους, στην ανάληψη διαφόρων ειδών κοινωνικών δράσεων, όπως η κατάθεση μήνυσης ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά του Γερμανικού περιοδικού Focus με στόχο την προάσπιση της εθνικής μας αξιοπρέπειας, αλλά και την άρση ανισοτήτων. Απο το 2011 είμαι νομική σύμβουλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Το 2011 εξελέγην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Το 2014 εξελέγην δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αμαρουσίου.Το έτος 2021 εκπαιδεύτηκα στο Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και μετά απο εξετάσεις διαπιστεύτηκα απο το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ως διαμεσολαβήτρια.
Γεννήθηκα στο Μαρούσι Αττικής και αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Αμαρουσιου. Το πέρας των μαθητικών μου χρόνων ακολούθησε η εγγραφή μου στη Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. Μετά συνέχισα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου , αποφοιτώντας με «Άριστα» από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Μπρουνέλ (University of Brunel), αποκτώντας ειδίκευση στον τομέα του Περιβαλλοντικού Δικαίου (LLM in International Environmental Law). Εν συνέχεια συνέχισα τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας. Επιλέγοντας συνειδητά τη μάχιμη δικηγορία ως τρόπο ζωής και εργασίας και εργαζόμενος εδώ και τέσσερα έτη ως συνεργάτης του δικηγορικού γραφείου «Θεόδωρος Φραγκάκης & Συνεργάτες», έχω χειριστεί με επιτυχία σειρά υποθέσεων αστικού και ποινικού δικαίου καθώς επίσης και πολλές υποθέσεις φορολογικού δικαίου.
Τέλειωσε την Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο αστικό δίκαιο με εξειδίκευση στο Τραπεζικό δίκαιο και την ιατρική ευθύνη. Έχει παρακολουθήσει επιστημονικά σεμινάρια νομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική, Γαλλική και Πολωνική γλώσσα. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ως ασκούμενη δικηγόρος.
O Θρασύβουλος (Θράσος) Μίαρης είναι φοροτεχνικός. Είναι Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Ελλήνων Φορολογούμενων- Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων Φορολογούμενων (Taxpayers Association of Europe) κα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Συλλόγων Φορολογούμενων (World Taxpayers Associations) . Είναι ιδρυτικό μέλος στην Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος (Ε.Φ.Ε.Ε) και κάτοχος Άδειας Λογιστή – Φοροτεχνικού του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.). Επίσης είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και φορολογικός σύμβουλος. Σπούδασε παράλληλα με την εργασία του, Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει λάβει μέρος σε εκατοντάδες σεμινάρια κρατικών και μη φορέων σε αντικείμενα της Λογιστικής και Φοροτεχνικής Επιστήμης.Γενικός Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Οικονομικών & Φορολογικών Αναλύσεων (ecofan). Είναι Φοροτεχνικός Σύμβουλος σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και το εξωτερικό και Εισηγητής σεμιναρίων σε φορολογικά θέματα για δέκα συναπτά έτη. Διετέλεσε υπεύθυνος ενημέρωσης και εκπαίδευσης οργάνωσης εκπαιδευτικών σεμιναρίων,διαλέξεων και συνεδριών με την έγκριση του Υπουργείου Οικονομικών σε Λογιστές Φοροτεχνικούς και αποφοίτους Οικονομικών Σχολών καθώς και ΤΕΙ από το έτος 1992 . Είναι Ιδρυτικό μέλος των Οικονομικών εταιρειών “MIARIS BROS TAX FIRM” και συγγραφέας και εκδότης του πολύ- οδηγού «Το κλειδί» για τον Έλληνα πολίτη της Ευρώπης . Είναι ασφαλιστικός Σύμβουλος και συνεργάτης της Ελληνικής Ασφαλιστικής Εταιρείας μεσιτών MEGA BROKERS Α.Ε. Τέλος είναι Γενικός Διευθυντής και συντονιστής του Δικτύου Λογιστικών Γραφείων «Φοροτεχνικός»www.forotexnikos100.gr. και συνεργάζεται με επιφανείς Φοροτεχνικούς της Ελλάδας και του εξωτερικού ιδρύοντας πολλές οικονομικές εταιρείες.
Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το 41ο Γενικό Λύκειο Αθηνών. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος ανώτατου πτυχίου στα Αγγλικά.
Γεννήθηκε στην Κόρινθο και αποφοίτησε από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Κορίνθου με βαθμό απολυτηρίου 19,2. Πραγματοποίησε προπτυχιακές σπουδές στη Νομική Σχολή ΕΚΠΑ με βαθμό «Λίαν Καλώς». Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο ποινικό δίκαιο στη Νομική Σχολή ΔΠΘ και είναι υποψήφιος διδάκτωρ στη Νομική Σχολή ΕΚΠΑ με θέμα: «Αξιόποινες προσβολές πληροφοριακών συστημάτων και ψηφιακών δεδομένων. Συμβολή στην ερμηνεία των άρθρων 292Β, 292Γ, 370Β και 370Ε ΠΚ». Έλαβε υποτροφία από το Ελληνικό ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας/ Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΛΙΔΕΚ/ΓΓΕΤ) για την εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής. Στο πλαίσιο των διδακτορικών του σπουδών φοίτησε στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Τυβίγγης (Eberhard Karls Universität Tübingen) με το πρόγραμμα Erasmus+. Επίσης έχει δημοσιεύσει άρθρα στο ποινικό δίκαιο και ασχολείται ερευνητικά με τη διεπιστημονική προσέγγιση δικαίου και πληροφορικής. Είναι Δικηγόρος, εγγεγραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Αναλαμβάνει το χειρισμό υποθέσεων στο ποινικό και το αστικό δίκαιο καθώς και τη νομική διαχείριση της αγοράς ακινήτων. Γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική και γερμανική γλώσσα και ασχολείται με τη μετάφραση κειμένων γερμανικής νομικής ορολογίας.
Τέλειωσε την Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο αστικό δίκαιο με εξειδίκευση στο Τραπεζικό δίκαιο και την ιατρική ευθύνη. Έχει παρακολουθήσει επιστημονικά σεμινάρια νομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική, Γερμανική και Πολωνική γλώσσα. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ως ασκούμενη δικηγόρος.