ABOUT Θρασύβουλος Μίαρης

O Θρασύβουλος (Θράσος) Μίαρης είναι φοροτεχνικός.
Είναι Γενικός Γραμματέας  Συλλόγου Ελλήνων Φορολογούμενων- Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων Φορολογούμενων (Taxpayers Association of Europe) κα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Συλλόγων Φορολογούμενων (World Taxpayers Associations) . Είναι  ιδρυτικό μέλος στην Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος (Ε.Φ.Ε.Ε) και κάτοχος Άδειας Λογιστή – Φοροτεχνικού του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.). Επίσης είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και φορολογικός σύμβουλος.

Σπούδασε παράλληλα με την εργασία του, Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει λάβει μέρος σε εκατοντάδες σεμινάρια κρατικών και μη φορέων σε αντικείμενα της Λογιστικής και Φοροτεχνικής Επιστήμης.Γενικός Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Οικονομικών & Φορολογικών Αναλύσεων (ecofan). Είναι Φοροτεχνικός Σύμβουλος σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και το εξωτερικό και Εισηγητής σεμιναρίων σε φορολογικά θέματα για δέκα συναπτά έτη.

Διετέλεσε υπεύθυνος ενημέρωσης και εκπαίδευσης οργάνωσης εκπαιδευτικών σεμιναρίων,διαλέξεων και συνεδριών με την έγκριση του Υπουργείου Οικονομικών σε Λογιστές Φοροτεχνικούς και αποφοίτους Οικονομικών Σχολών καθώς και ΤΕΙ από το έτος 1992 .
Είναι Ιδρυτικό μέλος των Οικονομικών εταιρειών “MIARIS BROS TAX FIRM” και συγγραφέας και εκδότης του πολύ- οδηγού «Το κλειδί» για τον Έλληνα πολίτη της Ευρώπης .

Είναι ασφαλιστικός Σύμβουλος και συνεργάτης της Ελληνικής Ασφαλιστικής Εταιρείας μεσιτών MEGA BROKERS Α.Ε.
Τέλος είναι Γενικός Διευθυντής και συντονιστής του Δικτύου Λογιστικών Γραφείων «Φοροτεχνικός»www.forotexnikos100.gr. και συνεργάζεται με επιφανείς Φοροτεχνικούς της Ελλάδας και του εξωτερικού ιδρύοντας πολλές οικονομικές εταιρείες.